Frankrike – Kanada: Frankrike vinner båda halvlekarna

juni 9, 2024
21 Visningar

Vår förutsägelse: Frankrike – Kanada: Frankrike kommer att vinna båda halvorna

09.06.2024 21:15

Några timmar efter att den sedan länge aviserade övergången av Kylian Mbappé till Real Madrid officiellt bekräftats, bröt sig den franske landslagskaptenen loss och avgjorde 3-0-segern mot Luxemburg (1-0 i halvtid) med ett mål och två assist. Mbappé spelade samtliga 90 minuter och förbättrade sin målskörd för landslaget till 47 mål och 33 assist. Han kan lägga till det i söndagens generalrepetition inför EM, då Frankrike har bjudit in en amerikansk motståndare till Bordeaux.

Maple Leafs förbereder sig för det amerikanska mästerskapet och deras nye tränare Jesse Marsch har fått en miserabel start med ett 0-4-debacle i Nederländerna. Gästerna höll nollan fram till den 50:e minuten, men efter det första målet föll spelet fullständigt samman och de fick in tre mål på 13 minuter. Kanada förlorade sin fjärde match på de sex senaste och för andra gången tilldelades de en fyra.

Vad man ska satsa på:

Frankrike är klar favorit att vinna båda halvlekarna. Efter en märklig avskedssäsong i PSG är Mbappé hungrig, sedan har tränaren Didier Deschamps ett extraordinärt urval av spelare till sitt förfogande och kommer, till skillnad från Kanada, att behålla kvaliteten för utbytet.