Gauff C. – Pliskova Ka.: Mer än 19,5 spel

SEbookmaker
februari 21, 2024
26 Visningar

Vårt val: Gauff C. – Pliskova Ka.: Mer än 19,5 spel

21.02.2024 13:00

Om vi tar bort de två senaste säsongerna, skulle vi behöva betrakta Karolina Pliskovas nuvarande prestationer som hennes standard. Men med tanke på hur hon har kämpat under de senaste åren är hennes uppgång ur askan något overkligt, något som kanske bara hon och de som stod henne närmast hade hoppats på.

Cluj-vinnaren och Doha-semifinalisten har vunnit elva matcher i rad (hon gick inte till semifinal i Doha, vilket inte räknas som en förlust) och har arbetat hårt för att förbättra sin ranking avsevärt, efter att ha sjunkit till 78:e plats före Cluj och nu ligger på 36:e plats. I Dubai väntar dock en mycket tuff match mot amerikanskan Coco Gauff i åttondelsfinalen.

Den 19-åriga tennisspelaren från USA vann en turnering i Auckland denna säsong, varefter hon avancerade till semifinalen i Australian Open. Hon led en besvikelse i Doha när hon förlorade sin allra första match mot Kateryna Siniakova, men hon har en ny chans att kämpa för framgång i Dubai. I sin första match besegrade hon Italiens Cocciaretta med 6-1, 7-5.

Vad man ska satsa på:

Gauff är klar favorit inför mötet, och det är inte mycket att diskutera om det. Men Pliskova är i så pass bra form att hon åtminstone kan störa amerikanskan. Om hon gör det bra på serven och visar den kamp hon har visat de senaste veckorna, kommer det att bli en mycket lång match.

Förtroende:

7/10

Rekommenderad bookmaker för detta spel:

IVIBETSatsa på Ivibet med en 100% bonus på din första insättning!!
Författare SEbookmaker