Juventus – Atalanta: Dubbel chans: oavgjort

SEbookmaker
mars 10, 2024
33 Visningar

Vårt val: Juventus – Atalanta: Dubbel chans: oavgjort

10.03.2024 18:00

Förlusten mot Napoli (1:2) innebär att Juventus har misslyckats med att vinna fem av sina sex senaste matcher, och deras osannolika titelkamp är definitivt över. Atalanta gick inte heller bra i den senaste omgången och förlorade en välspelad duell mot Bologna, som låg fem poäng efter dem i kampen om fjärdeplatsen.

Juventus fick betala priset för att ha slarvat bort sina chanser i Neapel, och särskilt målskytten Dusan Vlahovic tog sig för huvudet. Det kommer inte att hända igen den här gången eftersom den serbiske anfallaren inte kan starta på grund av ett kortstraff. Men det bådar inte gott för Juventus, som bara har gjort 20 mål på hemmaplan och senast slog Atalanta här 2018.

Gästerna är dock inte heller i form och har misslyckats med att vinna tre i rad i ligan (0-1-2), vilket försvårar deras väg till Champions League. Atalanta har till och med bara vunnit en av sina fem senaste matcher i Serie A (1-2-2) och åker till Turin med ett behov av att göra mål. Förutom de skadade Hien och Palomino kommer dock tränare Gasperini att sakna den avstängde mittfältaren Holm.

Vad man ska satsa på:

Det är sant att Atalanta inte har förlorat i Turin sedan 2018, men fyra av deras fem matcher här sedan dess har slutat oavgjort. De två lagen gick också mållösa i sitt första möte i år och deras nuvarande form tyder inte på att vi kommer att se en särskilt annorlunda prestation.

Förtroende:

6/10

Rekommenderad bookmaker för detta spel:

WAZAMBASatsa på Wazamba med en 100% bonus på din första insättning!
Författare SEbookmaker