Juventus – Genoa: 1

SEbookmaker
mars 17, 2024
27 Visningar

Vårt tips: Juventus – Genoa: 1

17.03.2024 12:30

Oavgjort hemma mot Atalanta (2-2) var sjätte gången på de sju senaste matcherna som Juventus inte lyckades vinna och därmed tappade andraplatsen. Genoa åkte på sin andra förlust i rad senast, när de föll mot Monza (2:3) i en spännande hemmamatch, och deras hopp om att sluta på den övre halvan av tabellen minskade avsevärt.

Fansen visade sitt missnöje med Juventus insats och tränare Allegri klagade på att man behövde mer stöd från arenan vid vissa tillfällen. Hemmalaget hoppas nu kunna räddas av återkomsten av målskytten Vlahovic, som stod ut senast på grund av korten, men frånvaron av playmakern Rabiot visar sig fortfarande vara avgörande. Men försvaret spelar inte heller i en idealisk sinnesstämning, efter att ha gjort mål i fyra hemmamatcher i rad för första gången på nästan två år.

Genoa står inför sin andra bortamatch i rad mot en stark motståndare, då man förlorade den föregående med 1-2 på Inter efter en tapper kamp. Alberto Gilardinos mannar har lyckats ta 13 poäng på bortaplan den här säsongen (3-4-7) och kunde definitivt ha gjort bättre ifrån sig i vissa fall. Man har dock varit relativt framgångsrika (1-1-2) på bortaplan mot lag från den övre halvan av tabellen.

Vad man ska satsa på:

Juventus har bara vunnit en gång hemma på sina fyra senaste matcher (1-2-1), men innan dess hade de en svit med fem segrar i rad här. Och de kommer att följa upp det mot Genoa, som de har slagit här tre gånger i rad i ligamätningar.

Förtroende:

8/10

Rekommenderad bookmaker för detta spel:

IVIBETSatsa på Ivibet med en 100% bonus på din första insättning!!
Författare SEbookmaker