februari 22, 2024
23 Visningar

Vårt tips: Karlovy Vary – Trinec: 2

23.02.2024 17:30

Hemmalaget Karlovy Vary fortsätter att inneha den tolfte och sista slutspelsplatsen. I slutet av grundserien har Energie inte alls haft någon bra säsong och har bara vunnit en av sina åtta senaste matcher, hemma mot Mladá Boleslav. Westerners kämpar fortfarande med offensiven och har bara gjort fyra mål under de senaste tre omgångarna. Den senaste spelades i Pardubice, där de föll med 5:2. I den andra perioden lyckades man kvittera, men Dynamo avgjorde matchen välförtjänt med tre mål i den sista perioden.

Gästerna från Trinec har hittat storformen och vunnit sex matcher i rad. På så sätt har de säkrat sitt deltagande i kvartsfinalerna i slutspelet. Steelers gör för närvarande bra ifrån sig både defensivt och offensivt. I de senaste sex matcherna har de gjort 30 mål och bara släppt in åtta. I detta avseende är de helt klart bäst i hela tävlingen. I anfallet är trion med de mest produktiva Silesianerna – Martin Ruzicka, Andrej Nestrašil och Daniel Voženílek – den mest produktiva. Denna trio gjorde totalt 21 poäng under de tre senaste omgångarna. I den senaste matchen slog Trinec Litvínov med 5:2 på hemmaplan. Duellen avgjordes av tre powerplay-mål av Steelers. Zdeněk Motáks lagkamrater visade återigen en övertygande prestation och det kommer att bli mycket svårt för motståndarna att bryta deras segersvit.

Vad man ska satsa på:

Trinec är för närvarande i en helt annan situation än hemmalaget Energie. På kupongen väljer vi bortalaget att vinna. Ocelar vann sin senaste match i västra Böhmen med 3:0.