Lecce – Udinese: Dubbelchans: oavgjort

SEbookmaker
maj 13, 2024
25 Visningar

Vårt val: Lecce – Udinese: Dubbel chans: oavgjort

13.05.2024 18:30

Lecce spelade bara oavgjort mot Cagliari (1-1) på hemmaplan i förra omgången, men deras sju poängs försprång till nedflyttningsstrecket ser mycket lovande ut. Udinese, som räddade en poäng mot Napoli men fortfarande var två poäng efter närmaste säkra plats inför den här omgången, ska försöka ändra på det.

Lecce har inte förlorat fyra matcher i rad och kvarstannandet i högsta ligan verkar säkrat. Hemmalaget får klara sig utan anfallaren Piccoli, men det bör inte ha alltför stor inverkan på deras spel. Lecce har bara vunnit en av sina fem senaste matcher på hemmaplan (1-2-2), men ett oavgjort resultat räcker för dem nu.

Detta är ett favoritresultat för Udinese, som spelade oavgjort i båda sina tidigare matcher (Bologna, Napoli), vilket har gett den nye tränaren Cannavaro hopp om att han fortfarande kan rädda sitt lag i de sista omgångarna. Udine började dock lösa problemen först i sista minuten och deras 30-åriga tid i högsta ligan ser ut att gå mot sitt slut.

Vad man ska satsa på:

Udinese kommer inte att vara nöjda med oavgjort den här gången, men 18 oavgjorda matcher den här säsongen tyder på att delade poäng är det överlägset mest troliga resultatet i duellerna. För hemmalaget, å andra sidan, räcker det med oavgjort, medan gästerna inte har siffrorna för att skjuta dem över linjen.

Förtroende:

7/10

Rekommenderad bookmaker för detta spel:

RABONASatsa på Rabona med en 100% bonus på din första insättning!
Författare SEbookmaker