Legierski M. – Wanliss A.: 2

SEbookmaker
juni 8, 2024
25 Visningar

Vårt tips: Legierski M. – Wanliss A.: 2

08.06.2024 18:00

En av de sportsliga höjdpunkterna i Oktagon 58-turneringen kommer att vara kvartsfinalen i gamechangern mellan Mateusz Leigerski och Akonne Wanliss.

Den stora favoriten är lättviktaren Legierski, som har varit organisationens mästare tidigare. Han har förlorat en enda match under hela sin karriär (11-1) och har med tiden gått från att vara en bra stående fighter till en komplett fighter som har avslutat fyra motståndare på submission.

Hur som helst, Legierskis begränsning är kvaliteten på de motståndare han har mött hittills, i oktagonen har han mejat ner fighters som Kohout, Rysavy, Kuznik och Mudnik, men han har bara slagit Paradeiser från toppskiktet. Efter sin flytt till KSW fann han snart sina fötter när han stoppades av sin landsman Szymanski.

Fightern med smeknamnet Dynamite går också in i matchen med känslor, efter att ha låtit Wanliss dra in honom i en match full av trash talk.Akone Wanliss har en intressant historia, han gick från en professionell strippa till en professionell fighter som fortsätter att växa. Ett rekord på 8-2 döljer potential, den oroliga pojken har inte blivit besegrad på två år. Lägg därtill en framgångsrik karriär bland amatörerna, det här är definitivt inte en oerfaren fighter. Wanliss är en enorm rörelsetalang, han erbjuder också komplexitet både i ställningen, där han är extremt snabb och aggressiv, och på marken, där han kan vara extremt smidig.

Wanliss kommer att ha höjdfördelen, han kan attackera från ett ”säkrare avstånd” i ställningen där. I vilket fall som helst, The Jedi rör sig inte mycket. Engelsmannen har ett enormt självförtroende, och om han skakar sin motståndare rusar han in direkt efter avslutet. I den sista ronden besegrade han Siraj på ett övertygande sätt och en av Octagons ägare, Pavol Neruda, kallade honom för den största favoriten i hela pyramiden.

Vad man ska satsa på:

Wanliss har avslutat sex motståndare i första ronden, vilket inte är någon tillfällighet. Han kommer att vara längre och tyngre i matchen, plus att han är en avslutare. I en helt öppen kamp har han de högre oddsen, så ett spel på engelsmannen är värt det. Förtroende:

7/10

Rekommenderad bookmaker för detta spel:

20BETSatsa på 20bet med en 100% bonus på din första insättning!
Författare SEbookmaker