Litvínov – Kometa Brno: Vem gör det första målet – Litvínov

mars 22, 2024
29 Visningar

Vårt tips: Litvínov – Kometa Brno: Vem gör det första målet – Litvínov

22.03.2024 17:00

Litvínov förlorade sin sju matcher långa segersvit i den tredje kvartsfinalen mot Kometa och missade därmed möjligheten att nå den imaginära straffläggningen. Verva har dock fortfarande alla kort på hand och kommer att vara favorit till att vinna den tredje poängen på fredag.

Chemicals vann först med 2:1 efter straffläggning i Moraviens huvudstad och slog sedan sina motståndare med 5:1. Litvínov spelade också en solid match på torsdagen framför sina fans. Den brittiske forwarden Liam Kirk satte 52:43 med sitt andra mål i matchen, men 3:2-ledningen varade inte en minut. I slutet av den 55:e minuten låg de dessutom under med 3:4, vilket blev slutresultatet i matchen.

Matchen var mycket jämn, vilket väl förklaras av statistiken över skott på mål. Litvínov var bättre i detta avseende med ett försök (38:37). De var dock det mer aktiva laget i början av matchen, vilket bör upprepas på fredag, med tanke på fördelen med sin egen stadion.

Vad man ska satsa på:

Nordamerikanerna har gjort det första målet i de tre matcherna i serien så här långt. Efter gårdagens dåliga avslutning kommer coach Mlejneks mannar att börja om från början och ta ledningen igen.