Litvínov – Kometa Brno: Vinnare av matchen genom beslut/Kometa Brno

SEbookmaker
oktober 18, 2024
7 Visningar

Vårt val: Litvínov – Kometa Brno: Vinnare av matchen till beslut/Kometa Brno

18.10.2024 17:30

Den tolfte omgången av Hockey Extraliga bjuder på en duell mellan Litvínov och Kometa. Lagen möttes senast i kvartsfinalen i förra årets slutspel, då Verva vann med 4:2. Endast fem poäng skiljer de två lagen åt i den nuvarande tabellen.

Efter en vinstsvit på sju matcher har hemmalaget Litvínov bara tagit en poäng på de fyra senaste matcherna och bara gjort sex mål. I söndagens omgång föll Verva mot Vítkovice med 1:4. Duellen började mycket bra, men sedan vände gästerna på resultatet tack vare defensiva misstag. Litvínovs ledning i toppen av tabellen är borta. Frånvaron av Ondřej Kaš, som var nästan ostoppbar i början av säsongen, har ett stort inflytande på detta. Utan honom saknar anfallet mer idéer och fart.

Kometas prestationer, och särskilt deras resultat, är på uppgång, till skillnad från hemmalaget. Brno har tagit poäng i de fem senaste matcherna i rad och har inte tappat en poäng i de tre senaste matcherna. I måndagens match på hemmaplan slog de Mladá Boleslav med 4:2. Matchen avgjordes i mitten av matchen, där Kometa lyckades utnyttja Boleslavs misstag på ett perfekt sätt och gick upp till en tremålsledning. Huvudämnet i matchen var Peter Muellers återkomst, som gjorde ett mål och en assist. Moravian-lagets prestationer förbättras gradvis jämfört med början av säsongen.

Vad man ska satsa på:

De två lagen är i helt olika form, så biljetten har besökarna som vinner beslutet till mycket intressanta odds. Komets har vunnit tre gånger av de senaste fem mötena på Ivan Hlinka Ice Arena.

Förtroende:

6/10

Rekommenderad bookmaker för detta spel:

BETWINNERSatsa på Betwinner med en 100% bonus på din första insättning!
Författare SEbookmaker