Machac T. – Shang J.: 1

SEbookmaker
april 16, 2024
30 Visningar

Vårt tips: Machac T. – Shang J.: 1

16.04.2024 13:40

Den tjeckiske tennisspelaren Tomas Machac gjorde sitt sista framträdande på tennisbanorna vid Masters i Miami. I den prestigefyllda ATP 1000-tävlingen hade han en av sitt livs turneringar och vann en sensationell kvalificering till kvartsfinalen. Han tog en välförtjänt vila och hoppade över turneringarna i Marrakech och Monte Carlo. Han kommer att öppna grusdelen av säsongen vid femhundra i Barcelona.

På tisdag kommer han att tävla i huvudtävlingen i denna spanska turnering mot den 114: e rankade spelaren i världen, Juncheng Shang från Kina, en begåvad tennisspelare som bara är 19 år gammal och som i år nådde semifinalen i Hong Kong och den tredje omgången i Australian Open.

Men grus är inte direkt den kinesiska talangens favoritunderlag. Detta bekräftades för en vecka sedan i Madrid Challenger, där han oväntat slutade i åttonde omgången. I Barcelona lyckades han dock ta sig igenom kvalet, trots att han spelade mot rankade och kvalitativt sämre spelare. Machac är i en annan liga jämfört med dem.

Vad man ska satsa på:

Machacs odiskutabla fördel är att han växte upp på grus och även om han har större framgångar på betong är han en riktig allroundspelare som inte skiljer mellan underlagen. Det kommer att vara nyckeln till tisdagens match. Machac kommer att kunna hantera kampen med Shang och få en framgångsrik start på grusdelen av säsongen.

Förtroende:

7/10

Rekommenderad bookmaker för detta spel:

IVIBETSatsa på Ivibet med en 100% bonus på din första insättning!!
Författare SEbookmaker