Monaco – CZ Beograd: match/antal mål 1/+2.5

SEbookmaker
oktober 22, 2024
4 Visningar

Vårt tips: Monaco – CZ Beograd: match/antal mål 1/+2.5

22.10.2024 18:45

Underskatta ingenting, det är budordet att hålla sig till i den furstliga klubben efter deras senaste Champions League-deltagande.

Två veckor efter att ha slagit ett Barcelona med tio man med 2-1 på hemmaplan hade Monaco svårt att rädda en poäng i Zagreb, där man låg under med 0-2. Hur som helst är det förmodligen den enda skönhetsfläck på en annars framgångsrik säsongsinledning, eftersom Monaco toppar Ligue 1 efter åtta omgångar och är obesegrade i tio matcher, inklusive på den europeiska scenen.

Truppen plågas nu av ett växande antal skador, med Mohammed Salisu och Folarin Balogun som hoppade av under landslagsuppehållet, med den senegalesiska stopparen Salisu som den största förlusten. I fredagens ligamatch mot Lille, som slutade 0-0, sparade tränaren Vladan Milojevic de spelare som återvänt från landslagssamlingen för att vara i form till den viktiga Champions League-matchen.

I det nya formatet av tävlingen, ingen har råd att snubbla någon chans att kompensera för en eventuell förlust, är hemmamatchen mot de serbiska mästarna en måste-vinna för Monaco.

För Röda Stjärnan är varje poäng en bedrift och en av outsiders kan inte realistiskt tänka på en möjlig play-off plats; om bara för att det finns tolv matcher att vinna i Champions League. Belgrad var långt ifrån oavgjort i hemmamatchen mot Benfica (1:2), den första bortamatchen på San Siro mot Inter Milan (0:4) visade lagets begränsningar, samtidigt som förlustsviten på bortaplan i Champions League förlängdes till tolv.

Vad man ska satsa på:

Monaco kommer att vinna, frågan är poängen. Prinsens klubb har inte hållit nollan i Champions League på 22 matcher, så det är bra att kombinera med mer än två mål i en match.

Förtroende:

7/10

Rekommenderad bookmaker för detta spel:

BETWINNERSatsa på Betwinner med en 100% bonus på din första insättning!
Författare SEbookmaker