april 14, 2024
24 Visningar

Vårt tips: Napoli – Frosinone: Napoli kommer att ge +2,5g

14.04.2024 12:30

Fyra mål på 14 minuter i andra halvlek gav Napoli en värdefull 4-2-seger på Monza, och Francesco Calzonas lag inleder den här omgången bara två poäng från sjätteplatsen. Frosinone kunde också vara nöjda med sin senaste match då de spelade oavgjort mot fjärdeplacerade Bologna.

Napolifansen i Monza strejkade under de första 15 minuterna för att visa sitt missnöje med lagets prestationer den här säsongen, men i slutändan var de nöjda. Napoli återvänder nu hem, där man behöver förbättra sitt dystra facit (6-4-5) och där man senast förlorade mot Atalanta med 0-3.

Efter 1-1 mot Genoa fick Frosinone också en poäng mot Bologna (0-0), men undvek inte nedflyttning på grund av Empoli-vinsten. Frosinone har det näst sämsta försvaret i ligan (61 insläppta mål) och kommer förmodligen att kämpa för överlevnad in i det sista. När det gäller den nuvarande topp tio har man förlorat alla sina åtta bortamatcher och gjort minst tre mål i fem av dem.

Vad man ska satsa på:

Napoli måste slå ett annat lag från södra Italien utan att misslyckas, annars kommer de att få extremt svårt att kvalificera sig för cuperna. Lyckligtvis för hemmafansen har Partenopei lyckats med alla sina sju matcher mot de nuvarande topp fyra lagen hittills, inklusive en 3-1 seger i deras första möte.