Napoli – Torino: 1

SEbookmaker
mars 8, 2024
29 Visningar

Vårt tips: Napoli – Torino: 1

08.03.2024 20:45

Napoli bekräftade sin hemmadominans mot Juventus och slog dem för femte matchen i rad på deras hemmaplan, när de lyckades vinna med 2-1 i söndagens uppgörelse. Ett försvagat Torino spelade mållöst hemma mot Fiorentina senast och åker till Neapel på tionde plats, sex poäng bakom sina pånyttfödda rivaler.

Nye tränaren Francesco Calzona skördar frukterna så här långt. Napoli har vunnit två gånger i rad och vid båda tillfällena har Kvicha Kvaratskhelia, som hittills har varit en skugga av förra säsongens bästa spelare, gjort mål. Partenopei kom inom tre poäng från sjätte plats (och åtta från fjärde) med sin seger över Juventus, och indikerade att de regerande mästarna är en kraft att räkna med under resten av säsongen.

Turin ger inte heller upp hoppet om att slåss om Europacuperna, men de åker till Vesuvius med en tre matcher lång segerlös svit. Efter två nederlag mot romerska lag räckte inte en mållös match mot Fiorentina för att ge dem viktiga poäng, även om hemmalaget skyllde på domaren. Det måste tilläggas att Torino spelade mycket bra mot bättre motståndare, men den märkbara förlusten är skadan på mittfältaren Ilic, som kommer att vara borta i 5-6 veckor.

Vad man ska satsa på:

Hemmatränaren Calzona kommer med största sannolikhet att skicka ut samma startelva som i söndags och fansen på Diego Armando Maradona Stadium kommer att känna lukten av en chans. Napoli börjar trots allt komma ihåg varför man vann titeln förra året.

Förtroende:

7/10

Rekommenderad bookmaker för detta spel:

BETWINNERSatsa på Betwinner med en 100% bonus på din första insättning!
Författare SEbookmaker