Osasuna – Villarreal: Mer än 2,5 mål i matchen

maj 25, 2024
22 Visningar

Vårt val: Osasuna – Villarreal: Antal mål i matchen: Mer än 2.5

25.05.2024 14:00

Båda lagen tog poäng mot starka motståndare från huvudstaden i den sista omgången. Osasuna chockade i positiv bemärkelse på Atléticos mark, där de vann med 4-1 och därmed cementerade ”Atleti” på fjärde plats. Villarreal tog emot mästarna Real Madrid och behövde vinna för att hålla hoppet uppe om en sjundeplats i cupen. I slutändan, trots en dålig första halvlek (1:4), var de gula långt ifrån att göra det, men under jakten i andra halvlek lyckades de ”bara” kvittera till 4:4. Villarreal kommer att avsluta säsongen på åttonde plats oavsett resultatet i lördagens match och får klara sig utan europeiska matcher nästa säsong.

Hemmalaget vet inte sin slutplacering ännu. Inför den sista omgången ligger Osasuna på elfte plats och beroende på resultatet i duellen med Villarreal kan de förbättra eller försämra sig en placering.

Vad man ska satsa på:

Båda motståndarna visade lovande prestationer i den sista omgången, särskilt på den offensiva sidan. I ligan dernier kämpar ingen av dem mycket längre, så fler mål kan falla på lördag.