Plzeň – Litvínov: Vinnare av spelet till beslut/Plzeň

SEbookmaker
september 20, 2024
3 Visningar

Vårt val: Plzeň – Litvínov.

20.09.2024 17:30

Den andra omgången av Extraliga blir en repris på förra årets playoff-omgång. Litvínov vann med 3:0 (4:2, 4:1, 2:1pp) och gick hela vägen till semifinal.

Pilsen lyckades, kanske lite överraskande, i den inledande omgången på Vítkovices is, där man efter en mycket bra insats vann med 3:2 efter förlängning. Västtjeckerna utnyttjade de båda powerplay som bjöds i matchen och förlängningen avgjordes av den ukrainska förstärkningen från Spišská Nová Ves Igor Merezhko. Dominik Simon, som återvände till Plzeň efter tio år, hade en framgångsrik säsong där innan han åkte utomlands.

Litvínov besegrade Mountfield med 4:2 i den första omgången. Ondřej Kaše var traditionellt ostoppbar på isen och att han fick stanna kvar trots flera erbjudanden från både Europa och NHL är avgörande för Verva. Den 28-årige forwarden hade sju skott på mål i matchen, men det var det sista som gick in i tom kasse.

Vad man ska satsa på:

Förra säsongen var Litvínov ett av de sämsta lagen i tävlingen på bortaplan. Även med tanke på att Pilsen såg mycket bra ut i den första omgången under den nya tränaren Jandač, kommer vi att försöka satsa på att de vinner avgörandet.

Förtroende:

7/10

Rekommenderad bookmaker för detta spel:

22BETSatsa på 22bet med en 100% bonus på din första insättning!
Författare SEbookmaker