Roma – Torino: 1

SEbookmaker
februari 26, 2024
29 Visningar

Vårt tips: Roma – Torino: 1

26.02.2024 18:30

AS Roma har haft en framgångsrik vecka och slog först Frosinone med 3-0 i ligan och slog sedan ut Feyenoord på straffar i Europa League för att säkra kval till åttondelsfinalen. Torino gick något sämre och lyckades inte följa upp sin 2-0-seger över Lecce och förlorade mot Lazio med samma siffror i torsdagens playoff.

Den enda förlusten under nye tränaren De Rossi på de inledande sex matcherna är alltså hemmaförlusten mot Inter (2:4), men inget italienskt lag tål att jämföras dessa veckor. AS, å andra sidan, kan göra mycket bra ifrån sig mot sämre lag på hemmaplan och har vunnit åtta av de tio duellerna hittills (8-2-0).

Turin, å andra sidan, når sina gränser när de spelar mot andra Europacuphopp, som de bara har lyckats slå två gånger (2-1-7). Resultatet i matcher på dessa motståndares mark ser ännu sämre ut, man har förlorat vid alla fem tillfällen och gjort ett enda mål totalt.

Vad man ska satsa på:

Gästerna hade otur i sin match mot Lazio när de inte lyckades utnyttja sin klara överlägsenhet, men detta tyder på att de fortfarande saknar erfarenheten för att slåss om Europa. Romarna, å andra sidan, har tillämpat det tillräckligt i sina drabbningar med svagare sidor och kommer att bekräfta det i sin nästa hemmamatch.

Förtroende:

6/10

Rekommenderad bookmaker för detta spel:

IVIBETSatsa på Ivibet med en 100% bonus på din första insättning!!
Författare SEbookmaker