Rune H. – Sinner J.: Sinner J. -4,5 spel

SEbookmaker
april 12, 2024
31 Visningar

Vårt val: Rune H. – Sinner J.: Sinner J. -4,5 spel

12.04.2024 13:00

Jannik Sinner, som var orolig inför starten av grusdelen av säsongen, var orolig i onödan. Som hans första matcher i Masters i Monte Carlo visade, bygger han på sin prestation på betongbanorna och har hittills tagit två smidiga segrar över Sebastian Korda (6:1, 6:2) och Jan-Lennard Struff (6:4, 6:2). Denna säsong har han förbättrat sitt rekord till 24 vinster och bara en förlust, som han led i semifinalen i Masters i Indian Wells mot Carlos Alcaraz.

Vinnaren av tre turneringar redan i år kommer att möta Danmarks Holger Run i kvartsfinalen i Monte Carlo. Den danska ynglingen är å andra sidan inte i idealisk form. Efter att ha åkt ut i Miami efter den första matchen lyckades han ta två segrar på sin favoritgrusbana, men han svettades i åttondelsfinalen mot Grigor Dimitrov och vann bara i tiebreak i tredje set. Det spel han visade i de två föregående omgångarna kommer definitivt inte att vara tillräckligt för Sinner i hans livs form. Även Rune vet att han måste förbättra sig i alla aspekter av sitt spel.

Vad man ska satsa på:

Jannik Sinner fortsätter sin fenomenala resa 2024. Han gör också en fantastisk prestation vid grusmästerskapen i Monte Carlo och Holger Rune kommer inte att vara mannen som stoppar honom. Sinner kommer att vinna handikappet.

Förtroende:

8/10

Rekommenderad bookmaker för detta spel:

RABONASatsa på Rabona med en 100% bonus på din första insättning!
Författare SEbookmaker