San Jose – NY Islanders: 2

SEbookmaker
mars 7, 2024
23 Visningar

Vårt val: San Jose – NY Islanders: 2

08.03.2024 04:37

Den 20 januari anslöt den nye coachen Patrick Roy till Islanders och saker och ting blev märkbart bättre. Den främsta kritiken mot den tidigare coachen Lane Lambert var det dåliga försvaret. Under honom var det förväntade antalet gjorda mål i en fem-mot-fem-match 2,82, och kortslutningen var tragisk. Skotten på mål var regelbundet över 35, och om det inte vore för bra målvaktsspel skulle Islanders ligga i botten av tabellen.

Under Roy har shorthanded bara förbättrats något (från 24:e till 18:e), men när man spelar fem mot fem har saker och ting förbättrats till den grad att Islanders bara släpper in 2,1 förväntade mål per match, bäst i NHL. De presterar nu också bra på framsidan. De har gjort 17 mål på sina fyra senaste matcher, ett snitt på 4,25 per match. Detta är ett segment av de senaste tio dagarna där de är det tredje bästa offensiva laget efter Nashville och Colorado.

Det är inte så mycket ett bra powerplay eller en skottdominans, det handlar mer om effektivitet. I dessa 4 matcher har de i genomsnitt 28 skott på mål, vilket är mer som ligans genomsnitt. Men de är fantastiska bakåt, där de bara tillåter ett genomsnitt på 25 skott, och här är det det tredje bästa värdet. Idag spelar de på marken av ett svagt San Jose, som gör det ena målet efter det andra, men erkänner ännu oftare. Sharks har ett skottunderläge på 23:37 under de senaste tio dagarna, det sämsta i NHL.

Vad man ska satsa på:

Sharks spelar hockey och har fruktansvärda hål i sitt försvar. Sista gången de spelar för ett hoppfullt resultat som de gjorde mot Dallas, är det för att motståndaren underskattar dem. Men de kämpar mot organiserade lag och Islanders spelar väldigt bra systematiskt just nu. Biljetten är en ren tvåa.

Förtroende:

8/10

Rekommenderad bookmaker för detta spel:

RABONASatsa på Rabona med en 100% bonus på din första insättning!
Författare SEbookmaker