Seattle- Buffalo: 2

SEbookmaker
mars 19, 2024
23 Visningar

Vårt val: Seattle- Buffalo: 2

18.3.2024

Buffalo har kämpat sig tillbaka in i slutspelsstriden tack vare en ganska bra form. Deras senaste förlust, 1:4 mot direkta konkurrenten Detroit, skadade dem igen, men det är fortfarande spelbart. Sabres är nu fem poäng bakom Red Wings. De är för närvarande på en roadtrip som mycket väl kan vara den avgörande faktorn. Till att börja med möter man ett lag som förmodligen redan är ute ur spelet i väst – Seattle, som för närvarande är nere på 11 poäng.

Under de senaste 10 dagarna har Sabres varit bättre i varje aspekt av spelet. Skott, förväntade mål, farliga skott eller till och med skott i numerärt underläge, där Sabres har en 92-procentig framgångsgrad under de senaste fyra matcherna. Seattle är för närvarande mycket dåliga framåt. Under de senaste fyra matcherna har de i genomsnitt skjutit 24 skott, haft en skottprocent på bara 6 procent och en farlig skottprocent på tragiska 38 procent. Föga förvånande har Krakens bara gjort sex mål på de fyra senaste matcherna, fyra av dem i Vegas mål.

Vad man ska satsa på: Sabres kommer in beslutsamma, med lågan fortfarande flämtande att de fortfarande kan och bör kämpa för slutspelet. De är i bättre form just nu.

Förtroende: 7/10

Rekommenderad bookmaker för detta spel:

22BETSatsa på 22bet med en 100% bonus på din första insättning!
Författare SEbookmaker