Shamrock – Vikingur Reykjavík: mindre än 2,5 mål i matchen

juli 15, 2024
15 Visningar

Vårt tips: Shamrock – Vikingur Reykjavík: mindre än 2,5 mål i matchen

16.07.2024 21:00

Resultatet av returmatchen kommer att vara av stort intresse för Sparta Prag, men oavsett vilket lag som går vidare behöver den tjeckiska mästaren inte frukta det.

Öppningsmatchen på Island slutade 0-0, och resultatet var detsamma på direkta skott på mål. Vikingur hade ett klart övertag under hela matchen (73% bollinnehav i båda halvlekarna), men det powerplay man spelade efter att mittfältaren Nugent blivit utvisad i den 81:a minuten och de 17 hörnorna utan motstycke hjälpte inte. Det faktum att han inte vann på hemmaplan är dåliga nyheter för honom. När han lämnar ön i cupen är han halvdålig. På tolv bortamatcher har han ett facit på två oavgjorda och tio förluster.

På Irland är gästerna dock inte chanslösa. Förra året vann den dåvarande isländska mästaren Breidablik med 1-0 på Shamrocks hemmaplan i den första kvalomgången till Champions League (2-1 i returmatchen) och totalt sett har Shamrock inte gjort mål i fyra raka hemmamatcher i Europacuperna, även om de förutom Breidablik har haft lag från fotbollsländer som motståndare (Molde 0-2, Djurgården 0-0, Ferencváros 0-2).

Vad man ska satsa på:

Returmatchen är vidöppen på 0:0, det kan lätt sluta oavgjort igen. Inte mer än två mål kommer att göras.