SL Benfica – Feyenoord: 1

SEbookmaker
oktober 23, 2024
4 Visningar

Vårt tips: SL Benfica – Feyenoord: 1

23.10.2024 21:00

Benfica Lissabon har kommit in i det nya Champions League-formatet med stil. Efter två omgångar är man ett av de sju lag som har samlat ihop alla poäng. Nu ska portugiserna försvara sina 100 % mot Feyenoord Rotterdam, som man är en ganska stark pappersfavorit mot.

Benfica inledde sin Champions League-resa med en 2-1-seger mot CZ Belgrad. Därefter slog man Atlético Madrid på hemmaplan med oväntat smidiga 4-0. I den inhemska ligan ligger den trettioåttafaldiga portugisiska mästaren trea bakom Sporting och Porto, men har en match kvar att spela. I alla tävlingar har Benfica sex raka segrar. Efter landslagsuppehållet säkrade man i helgen avancemang till den fjärde omgången i National Cup.

Feyenoord vann med minsta möjliga marginal med 3-2 i Girona efter 0-4 hemma mot Leverkusen. De sistnämnda gjorde två självmål i matchen och missade dessutom en straff. I holländska Eredivisie har Rotterdam ryckt upp sig efter en skakig inledning, men man ligger nu elva poäng efter ledande Eindhoven på fjärde plats. Laget leds av Spartas förre tränare Brian Priske, som redan har ställt in sin omtalade runda efter matchen efter påtryckningar från allmänheten.

Vad man ska satsa på:

Benfica, som spelar i en något bättre sinnesstämning, kommer att dra full nytta av sin hemmamiljö och gå för ytterligare tre poäng. Tränare Bruno Lage har vilat några av sina stöttepelare under helgens uppgörelse med sina fjärdeplacerade rivaler, vilket också kan spela en roll. Och det är nödvändigt att nämna den senaste matchen mellan de två lagen i slutet av juli. Benfica slog Feyenoord, om än i en vänskapsmatch, med 5-0.

Förtroende:

9/10

Rekommenderad bookmaker för detta spel:

22BETSatsa på 22bet med en 100% bonus på din första insättning!
Författare SEbookmaker