Slovan Bratislava – Midtjylland: dubbla chanser 0-0

augusti 28, 2024
8 Visningar

Vårt tips: Slovan Bratislava – Midtjylland: dubbelchans 0-0

28.08.2024 21:00

Slovan Bratislava kom nära drömmen om att för första gången kvalificera sig för gruppspelet i Champions League när man fick med sig 1-1 från Danmark.

De vita kommer att ta sig an ett hopplöst utsålt Tehelné Pole, där laget har vunnit alla fem tävlingsmatcherna den här säsongen, inklusive tre i Champions League-kvalet. Slovan kan också bygga vidare på Midtjyllands dåliga bortastatistik, som bara har vunnit en gång på de tretton senaste Europacupmatcherna, i år på UE Santa Coloma i Andorra.

Hursomhelst kan han inte helt öppna upp spelet. Den danska mästaren kan vända spelet snabbt och i den första halvleken retade den chilenske yttern Osorio upp Bratislavas försvar och träffade stolpen två gånger. Men den temperamentsfulle sydamerikanen fick också ett gult kort och det var bara en tidsfråga innan han skulle få ett till, så tränaren tog ut honom som en försiktighetsåtgärd i paus. Den tjeckiske försvararen Adam Gabriel kom också in i den andra halvleken.

Överlag var öppningsmatchen offensivt inriktad och båda lagen producerade tillsammans 32 skott (11 på mål) och 15 hörnor. Man kan förvänta sig att returmatchen blir mer försiktig, varje misstag kan vara ödesdigert.

Vad man ska satsa på:

Båda lagen har inte förlorat i en jämn match den här säsongen och det kan lätt förbli så efter 90 minuter av returmatchen, med ett oavgjort resultat i halvtid.