Storbritannien – Danmark: Danmark/+4,5 mål

SEbookmaker
maj 17, 2024
22 Visningar

Vårt val: Storbritannien – Danmark: Danmark/+4,5 mål

17.05.2024 16:20

Storbritannien kan inte vänta längre på VM och måste ta ut svängarna rejält inför nästa match. Efter Österrikes seger över Finland står det klart att en eventuell brittisk seger över österrikarna inte räcker för att försvara sin plats i elitdivisionen i VM. Om de vill ha en chans att hålla sig kvar måste de lyckas mot antingen Norge eller Danmark.

Så de kommer att försöka spela aktiv offensiv hockey mot danskarna på fredag för att ge näring åt sina förhoppningar om en avgörande seger. För tre år sedan visade de redan att de kan slå danskarna. Då lyckades man kämpa till sig ett oavgjort resultat under ordinarie tid och var inte långt ifrån segern.

Danmark kommer att använda den brittiska aktiviteten för att starta dödliga kontringar som det brittiska försvaret inte kan hantera. Även om danskarna på papperet inte har en lika stark trupp som tidigare år lyckades de ge det tjeckiska laget en hel del bekymmer och slog Österrike med 5-1, där österrikarna var sensationen i Praggruppen i världsmästerskapet.

Vad man ska satsa på:

Danskarna är pappersfavoriter i matchen mellan Storbritannien och Danmark, eftersom de har en bättre liga och ett bättre spelarmaterial i turneringen än sina motståndare, som har ett skrämmande facit på 2:15 på tre matcher. Danmark kommer att vinna och göra minst fem mål.

Förtroende:

7/10

Rekommenderad bookmaker för detta spel:

IVIBETSatsa på Ivibet med en 100% bonus på din första insättning!!
Författare SEbookmaker