Teplice – Hr.Králové: mindre än 2,5 mål i matchen

SEbookmaker
maj 19, 2024
20 Visningar

Vårt tips: Teplice – Hr.Králové: mindre än 2,5 mål i matchen

19.05.2024 15:00

European Conference League kan mycket väl komma att spelas av lag som fram till nyligen var oroliga för att inte hamna i nedflyttningsgruppen. Niondeplacerade Hradec Kralove och tiondeplacerade Teplice har tagit sig till semifinal i play-off. Det är rättvist att säga att båda avancerade från kvartsfinalerna ganska välförtjänt och utnyttjade motståndarens sämre skick.

Teplice slog ut Liberec (hemma 2-0, borta 2-1), som redan förbereder sig för eran efter tränaren Luboš Kozlov. I vilket fall som helst bekräftade glasherrarna de framsteg som de har gjort under tränaren Zdenek Frt’ala. De spelar organiserat och disciplinerat, de attackerar högt och de har en skillnadsmakare i David Fil. Han gjorde åtta mål under våren och hade 1+2 mot Liberec, och han kräver att få en ordentlig chans i sommarträningen efter att ha återvänt från sin låneperiod i Slavia.

Hradec Kralove slog Olomouc två gånger 3-1, som avslutade säsongen i ångest och även med utsikter till en förändring vid tränarrodret. Jiří Saňák kopplas ihop med Pardubice, där Radoslav Kováč lämnar för Liberec. Votroci hade en fantastisk vår och förlorade bara två matcher mot Prag ”S” och med den minsta målskillnaden. De spelar i en liknande stil som Teplice, fotbollen som spelas av båda lagen är mycket fysisk, kraftfull, springande.

Vad man ska satsa på:

Scythe slår i klippan i semifinalen i Conference-slutspelet. Det kommer att bli mycket tuff fotboll, det är inte troligt att det kommer att falla många mål. De tre senaste matcherna mellan de två lagen har slutat 1-0, båda vunna av Hradec den här säsongen. När det väl gäller är det värt att överväga ett spel på ett högre antal gula kort, båda lagen är bland de mest foulande lagen och i vårens duell på Stínady delade domaren ut nio kort.

Förtroende:

7/10

Rekommenderad bookmaker för detta spel:

BETWINNERSatsa på Betwinner med en 100% bonus på din första insättning!
Författare SEbookmaker