Tour de France: etapp 20-placering – vinnare Pogačar T.

SEbookmaker
juli 20, 2024
16 Visningar

Vårt tips: Tour de France: 20:e etappplaceringen – vinnaren Pogačar T.

20.07.2024 13:45

Årets Tour de France har en näst sista etapp framför sig som kommer att bli en riktig bergsklimax. Trots att den är relativt kort, bara 132,8 kilometer lång, innehåller den fyra krävande stigningar och över 4 700 höjdmeter. Dessutom kommer pelotonen att möta en 15,8 kilometer lång målgång i slutet med en genomsnittlig höjdökning på 7,3%. Och det är något som Tadej Pogačar älskar.

Ledaren för årets Tour, som kör i UAE Team Emirates färger, har redan vunnit Giro d’Italia i år, där han vann sex etapper. Han har hittills vunnit fyra etapper i den nuvarande touren, varav alla har varit bergsetapper. Därmed har han helt utklassat Jonas Vingegaard och Remco Evenepoel, som båda är hans främsta rivaler om den gula tröjan.

Eftersom söndagens sista etapp är en bergsetapp där allt kan hända kommer Pogačar säkert att försöka ta ytterligare en seger och öka sin redan relativt komfortabla ledning i toppen av Touren. Han har redan visat i Girot att han är dominant i bergen i år, och han bekräftar sin form i Touren. Hans lagkamrater hjälper honom också enormt mycket och kommer att spela en stor roll i den näst sista etappen.

Vad man ska satsa på:

Sloveniens Tadej Pogačar överträffar sig själv i år och gör sin bästa prestation i karriären. 25-åringen har den bästa säsongen i sin karriär, enligt hans poäng, och kommer att försöka bekräfta det i nästa bergsetapp i Touren. Oddsen på att han vinner är mycket frestande.

Förtroende:

6/10

Rekommenderad bookmaker för detta spel:

22BETSatsa på 22bet med en 100% bonus på din första insättning!
Författare SEbookmaker