Trinec – Ceske Budejovice: Mål – 5,5

SEbookmaker
mars 28, 2024
26 Visningar

Vårt tips: Trinec – České Budějovice: Mål – 5,5

28.03.2024 17:00

Hockeyns extraliga ser fram emot en lyxig kamp om allt. Třinec gästar České Budějovice i den sjunde avgörande matchen i kvartsfinalen och korten är tydligt utdelade – vinnaren tar allt, förloraren har säsongen över. Silesianerna hade en fantastisk start på serien och dominerade de tre inledande matcherna och få tvivlade på deras framsteg, men Motor gav sig inte och blev det fjärde laget i extraligans historia att utjämna slutspelet från 0:3 till 3:3. På torsdag kan de dessutom bli det första laget någonsin att fullborda denna vändning i en slutspelsserie.

Steelers, som har vunnit fyra raka titlar, har dock vunnit 13 raka slutspelsserier. Tre extra gånger lyckades de i en tuff sjunde match i serien. Båda lagen kommer att vara under press på isen i Trinec. Hemmalaget är hungrigt efter ännu en triumf i extra League, medan South Boys har momentum från serien och en överväldigande önskan att skriva historia med en aldrig tidigare skådad vändning. Det är därför vi inte kan förvänta oss någon shootout, utan försiktig hockey. Båda lagen kommer att vänta på motståndarens misstag, varje detalj kommer att vara avgörande.

Vad man ska satsa på:

Så ett spel på mindre än 5,5 mål i matchen är lämpligt, den modiga spelaren behöver inte vara rädd för en lägre gräns på mindre än 4,5 mål i matchen till frestande odds.

Förtroende:

7/10

Rekommenderad bookmaker för detta spel:

BETWINNERSatsa på Betwinner med en 100% bonus på din första insättning!
Författare SEbookmaker