Vancouver – Edmonton: mer än 7,5 tvåminutersutvisningar

maj 11, 2024
20 Visningar

Vårt val: Vancouver – Edmonton: mer än 7,5 två minuters straff

11.05.2024 04:07

Varje andra match i en serie är mer nervös än den första. Speciellt om den första matchen slutar i ett debacle eller en sensationell vändning. Vi såg det i Florida-Boston-serien och Dallas-Colorado-serien.

I den kanadensiska serien mellan Vancouver och Edmonton i förrgår var det upplagt för en förväntad seger för favoriterna Oilers, som ledde med 4-1 i den 34:e minuten. Men Vancouver gjorde en utmärkt avslutning och vände i den tredje perioden med tre mål till 5:4.

Nu är det dags att kavla upp ärmarna. Den andra matchen kommer att bli mycket mer intensiv, eftersom de redan kämpar för en ganska lyxig 2-0-ledning för Canucks. Edmonton, ett av de bäst sammansatta lagen den här säsongen, har inte råd med det. Förvänta dig fler fram- och tillbakaspel, fler hårda positionskamper framför målet. Förvänta dig att domarna kommer att vara mer benägna att döma bort matchen ur deras händer.