Vémola K. – Végh A.: 2

SEbookmaker
juni 2, 2024
17 Visningar

Vårt tips: Vémola K. – Végh A.: 2

08.06.2024 18:00

Tjeckoslovakisk organisation Oktogonen har meddelat en expansion för i år, både till England och till fotbollsarenor. Ett evenemang för 55.000 fans kommer att äga rum i Frankfurt, Tyskland, under hösten, innan den alltmer populära MMA-organisationen gör debut i Prag på 22bet Arena.

Vårt val: Octagon 58 i Eden

Eden förväntas rymma cirka 30.000 åskådare och huvudattraktionen på det fullspäckade kortet förväntas bli århundradets returmatch mellan Karlos ”Terminator” Vemola och Atilla Vegh. De trettioåtta år gamla boxarna drabbade samman 2019 på O2 Arena i Prag och den slovakiske boxaren med smeknamnet Pumukli gick segrande ur striden på KO/TKO. Placera ditt spelhur deras duell kommer att sluta i år! 22bet erbjuder dig ett brett utbud av kurser om Octagon och andra kampsporter.

Vårt tips: Atilla Végh & Oktagon

Atilla Végh har inte gått någon fullfjädrad MMA-match sedan dess som räknas in i hans statistik, bara några boxningsutställningar. Det är å ena sidan en nackdel, men den tidigare Bellator-mästaren är i ”gymmet” praktiskt taget varje dag eftersom han tränar ett antal avgifter. Fördelen för Vegh är alltså den obestridliga höjden och kraften han kommer att ha i stand-up. Boxningsmässigt är han alltså klart bättre än Vemola, och kan förväntas vara den tyngre av de två boxarna i matchen.

Vårt val: Karlos ”Terminator” Vémola & Octagon

Som vanligt har Karlos Vémola förberett sig inte bara på de inhemska ängarna och lundarna utan också på läger utomlands. Fysiskt kommer han att vara i god form, att hålla ut de möjliga fem ronderna kommer att vara lättare för honom än för Vegh, men hans spelplan kommer att vara sämre. I januarimatchen mot Samuel ”The Pirate” Kristofich visade det sig att Terminator får stora problem om motståndaren har ett bra försvar och kan boxas. Den första tjeckiska fightern som har arbetat i UFC är så välläst att han praktiskt taget inte har någon annan plan i bakfältet. Dessutom har Vémola förlorat ett antal fans på sistone, och även om han går match i Prag kommer publiken att delas på mitten.

Vad man ska satsa på:

En jämn duell kan naturligtvis sluta hur som helst, främst beroende på om Vémola hävdar sitt markspel eller Véghs hållning. Med tanke på den första ömsesidiga duellen, då Attila fick en psykologisk fördel genom att vinna, liksom tack vare de fysiska parametrarna hos den slovakiska fightern, är den lilla favoriten den tidigare Bellator-mästaren.

Förtroende:

6/10

Rekommenderad bookmaker för detta spel:

22BETSatsa på 22bet med en 100% bonus på din första insättning!
Författare SEbookmaker