Wickmayer Y. – Bejlek S.: Bejlek S. -3,5 spel

SEbookmaker
april 22, 2024
26 Visningar

Vårt val: Wickmayer Y. – Bejlek S.: Bejlek S. -3,5 pärlor

22.04.2024 10:00

Artonåriga Sara Bejlek har plågats av ojämna prestationer den här säsongen. Detta visade sig till exempel förra veckan i Stuttgart, där hon i den första kvalomgången slog ut cypriotiska Serbanova två gånger 6:1, varefter hon ledde mot Diana Shnaider med 6:0 och 3:0. Då föll hennes spel samman och hon förlorade till slut i set 6:0, 4:6, 1:6.

Men den nya veckan ger nya möjligheter och hon har en mycket fin lottning i den inledande omgången av 1 000-kvalet i Madrid. Hon möter belgiskan Yanina Wickmayer, som har spelat lite tragiskt den här säsongen. Hon har bara vunnit en gång på de nio matcher hon har spelat och tog mer än en månads uppehåll efter Miami-turneringen. I Madrid kommer hon bara att öppna grusdelen av säsongen, och grus är definitivt inte ett av tennisspelarens starka underlag.

Vad man ska satsa på:

Bejlek har en mycket gynnsam lottning inför den inledande omgången av kvalet. Den trettiofyraårige Wickmayer kommer att möta trettiofyraåringen för första gången på banan och är en klar favorit inför drabbningen. Förutom Bejleks seger kan något lägre handikapp, till exempel med fyra games, rekommenderas.

Förtroende:

8/10

Rekommenderad bookmaker för detta spel:

RABONASatsa på Rabona med en 100% bonus på din första insättning!
Författare SEbookmaker