Wolfsburg – Bremen: båda lagen gör mål – YES

SEbookmaker
oktober 20, 2024
9 Visningar

Vår förutsägelse: Wolfsburg – Bremen: Båda lagen kommer att göra mål – JA

20.10.2024 17:30

Den sjunde omgången avslutas på Volkswagen Arena där Wolfsburg tar emot Werder Bremen. Båda lagen är grannar i tabellen och vill ta sig upp till den övre halvan av Bundesliga.

Wolfsburg vann i Bochum (3-1) före landslagsuppehållet och gjorde två mål i rad för första gången den här säsongen, men nu behöver de en hemmaseger. ”Vargarna förlorade sin senaste hemmamatch mot Stuttgart (2:2), men innan dess hade de gått mållösa från planen två gånger och gått till halvtidsvila med samma siffror. Kommer Ralph Hasenhüttls mannar att lyckas få slut på väntan på en hemmaseger?

Bremen föll mot Freiburg med minsta möjliga marginal och har varvat en bortaseger med en hemmaförlust i sina fyra senaste ligamatcher. Werder har precis som sina värdar haft det svårt på hemmaplan, men på bortaplan är de som fisken ur vattnet och är fortfarande obesegrade (2-1-0) efter tre framträdanden där.

Vad man ska satsa på:

Om man tittar på resultaten för dessa lag förväntar jag mig att poängen kommer att ändras minst en gång på båda sidor. Det skulle ha fungerat i de senaste sju mötena mellan de två lagen på Volkswagen Arena.

Förtroende:

7/10

Rekommenderad bookmaker för detta spel:

22BETSatsa på 22bet med en 100% bonus på din första insättning!
Författare SEbookmaker